Mesaj gönder
Bizimle iletişim kur

İlgili kişi : Steven Yao

Telefon numarası : +86-13424312532

Naber : +8613424312532

Free call

Wisecard, Columbia'nın müşterisiyle kurumsal bir ilişki kuruyor

March 9, 2021

son şirket davası hakkında Wisecard, Columbia'nın müşterisiyle kurumsal bir ilişki kuruyor

1990'ların başında Columbia müşterisi, Mastercard ve VISA International için kredi ve banka kartlarının üretimi ve kişiselleştirilmesi için sertifikalar aldı. Kaliteye ve teknolojik yeniliğe olan bağlılıkları, Best-of-Breed ekipmanlarına ve oldukça sofistike güvenlik prosedürlerine yatırım yapmalarını sağladı.Bu, işleri istikrarlı bir şekilde büyüttü ve onları Kolombiya'daki HQ ve Kosta Rika, Venezuela, Peru, Panama, Venezuela, Ekvador ve ABD'deki operasyonları ile bölgedeki önde gelen Bankacılık kartı tedarikçileri haline getirdi.

 

The Columbia istemcisi tedarikçilerinden bazılarının yapay birlikte çalışabilirlik kısıtlamalarıyla giderek daha fazla karşılaşıldı.Bu, operasyonel sorunlar ve gereksiz maliyetler yaratıyordu ve hafifletilmesi gerekiyordu.

 

Wisecard tarafından sağlanan SmartOne, satıcıdan bağımsız bir EMV Kişiselleştirme Yönetim Sistemidir ve bu soruna çözüm sunar.

 

SmartOne, tüm büyük kişiselleştirme makinesi tedarikçilerinin ekipmanlarını destekler ve önceden var olan tüm kişiselleştirme ekipmanlarında tüm kişiselleştirme işlemi boyunca tek bir araç zinciri sağlar.

Etkileşimli EMV Profil Düzenleyicisi ve SmartOne SDK, yeni EMV Kartı ürünlerini hızla uygulamak için kurum içi yetenek sağlar.Yeni ürün oluşturma sırasında üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarına olan bağımlılığı ortadan kaldırmak.Bu, hizmetleri belirgin şekilde iyileştirir.Columbia istemcisi Bölgedeki Bankalara teklif verebilir.

 

SmartOne'un uygulanması sırasındaki ana zorluk, Corona ile ilgili seyahat kısıtlamalarıydı.Wisecard, sistemi uzaktan konuşlandırmayı başardı ve video konferans yoluyla kullanıcı ve geliştirici eğitimi gerçekleştirdi.Tüm uygulama süresi boyunca çok sıkı destek sağlamak ve sunmak.

 

The Columbia istemcisi SmartOne'ın Perso ekipmanı ve yonga tedariki için sunduğu esnekliği takdir ederek mevcut ekipmanın daha sıkı kullanımına izin verir.Ek olarak, hızlı bir şekilde yeni ürünler yaratma esnekliği, Bankacılık müşterileri için anında bir avantajdır.

 

TheColumbia istemcisi müşterilerine daha fazla ve daha hızlı hizmet sunmak için SmartOne paketinin diğer özelliklerini kullanmayı dört gözle bekliyor.

Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

Info@wisecardtech.com
+8613424312532
1211364263
steven.yaoquan
+86 13424312532
+86-13424312532